Tammeka kapten enne karikafinaali: see, et oleme Infonetti tänavu võitnud, mängib pigem meie kahjuks

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eeloleval laupäeval seisab Tartu JK Tammekal ees hooaja kõige tähtsam mäng, kui Lilleküla staadionil minnakse Eesti karikafinaalis vastamisi valitseva liigameistri FCI-ga (endine FC Infonet). Meeskonnad on tänavu korra kohtunud, kui 3. märtsil võttis Tammeka Sepa staadionil hooaja avamängus üllatuslikult 2:0 võidu.

Tammeka kapten Kaarel Kiidron rääkis tänasel Kvartali kaubanduskeskuses toimunud pressikonverentsil, et mõistagi andis varakevadine võit meeskonnale tublisti eneseusku, kuid ta lisas, et suurt rolli mängis võidus ikkagi üllatusmoment.

«Infonet ei olnud valmis, et meie suudame nende, meistermeeskonna vastu nii hästi mängida – seekord seda üllatusmomenti kindlasti ei ole ning nad on tänu sellele kaotusele kindlasti rohkem mänguks valmis. Nii et kui see kohtumine laupäeval üldse midagi loeb, siis pigem on see meie jaoks negatiivseks aspektiks,» arutles Kiidron.

Pikemalt kirjutame Tammeka ja Infoneti vahelisest karikafinaalist reedeses Tartu Postimehes!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles