Teppan: vastasest hakkas kahju ja raske oli täisjõuga lüüa

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Kosovo.
Eesti - Kosovo. Foto: Tairo Lutter

Eesti võrkpallikoondis sai MM-valikturniiril kirja teise võidu, kui turniiri punane latern Kosovo alistati 3:0. Kosovo sai geimides vastavalt 13, 15 ja 7 punkti.

Eesti koondise peatreener Gheorghe Cretu ütles juba pärast avamängu Rumeeniaga, et plaanib turniiri teises kohtumises mitmele põhimehele puhkust anda. Andis kõigile.

Eesti mängis koosseisus Andres Toobal, Renee Teppan, Karli Allik, Kristo Kollo, Henri Treial, Timo Tammemaa, libero Denis Losnikov ehk ei ühtegi põhikoosseisu meest.

Eesti mängijad Renee Teppan ja Andres Toobal tunnistasid, et nii nõrga vastasega pole nad varem mänginud. Ja ka löökidel hoiti end tagasi, sest vastasest hakkas lihtsalt kahju. «Kui tühi võrk ees on, siis üritad ikka pehmemalt lüüa, mitte täiega panna. Hakkas küll kahju neist,» tunnistas 10 punkti toonud Teppan.

Teppan on Austria liigas Hypo Tiroli ridades saanud sarnase kogemuse: liiga ülejäänud võistkonnad olid tasemelt tunduvalt nõrgemad. «Aga päris sellist asja polnud ka seal, et geimis seitse punkti saadakse. Koondisekarjääris kindlasti kõige nõrgem vastane,» lisas Teppan. «Usun, et homme on väike finaal,» vaatas ta mängule Montenegroga.

Andres Toobal tõdes, et sellise vastase vastu on üsna keeruline end kokku võtta.

Andres Toobal lisas, et selliseks mänguks on end raske kokku võtta. «Õnneks suutsime end kokku võtta ja teatud taset hoida. Selliseks mänguks pole lihtne valmistuda. Ja mängus teevad nad nii ebastandardseid lahendusi, et raske on,» sõnas Toobal.

«Selliste tiimide vastu tahaks lustida, aga püüdsime teha lihtsaid lahendusi, sest need lustimised võivad halvasti lõppeda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles