Kas Monaco tühjaksostmise algus? City kulutas 22-aastase portugallase peale pea 50 miljonit

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernardo Silva (paremal)
Bernardo Silva (paremal) Foto: CLAUDE PARIS/AP

Manchester City jalgpalliklubi maksab Monacole poolkaitsja Bernardo Silva eest 49 miljonit eurot.

22-aastane Portugali koondise jalgpallur liitub ametlikult Cityga 1. juulil, mil avaneb üleminekuaken. Silva mängis Monaco eest sel hooajal 58 mängus, neist kaks toimusid just City vastu. Ta lõi kokku 11 väravat ning andis 12 väravasöötu.

Monacos mängis Silva kolm hooaega, neist esimese laenulepingu alusel. Enne seda kuulus ta Benfica B-meeskonda, kuid sai ühe mängu kirja ka esindusmeeskonna eest. Portugali koondise eest on ta mänginud 12 korral ning löönud ka ühe värava.

Silva võitis sel hooajal Monacoga Prantsusmaa meistritiitli ning jõudis Meistrite liigas poolfinaali, kus jäädi alla Juventusele. Just eduka hooaja pärast Meistrite liigas on Monaco mängijad kõrges hinnas.

Enim on spekuleeritud 18-aastase ründaja Kylian Mbappé tuleviku kohta. Seni on kuulujutud Mbappé viinud Madridi Reali, Manchester Unitedisse ning Arsenali. Kahe päeva eest ütles noormees, et pole oma tuleviku osas veel otsust teinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles