Balta pisivigastusest Postimehele: riskida pole mõtet

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ksenija Balta
Ksenija Balta Foto: MARKO DJURICA/REUTERS

Eelmisel aastal Eesti aasta parimaks naissportlaseks valitud Ksenija Balta pidi tänasel Teemantliiga etapil hooaega alustama, kuid otsustas kerge põlvevigastuse tõttu mitte startida. «Midagi hullu pole, aga ei pidanud targaks riskida,» kinnitas ta Postimehele. 

Balta kirjutas paar tundi enne võistluse algust oma Instagrami kontol, et ei võistle. 

«Pidin täna oma hooaega alustama, aga seoses väikese põlveprobleemiga otsustasin mitte hüppama minna. See pole väga suur probleem, aga on parim hooaja varases staadiumis riske mitte võtta. 

Hüppan Oslos paari nädala pärast ning tahan olla parimas vormis. Kõik muu on hästi ning saadan Eugene'ist palju positiivseid soove!» 

Võistluse võitis uue maailma hooaja tippmargiga Brittney Reese, kes hüppas 7.01. 

ENNE VÕISTLUST:

Eugene’is on kohal sisuliselt kõik maailma parimad kaugushüppajad. Võistlustulle astub nii Rio olümpiavõitja Tianna Bartoletta kui ka hõbemedalist Brittney Reese. Rios pronksi võitnud Ivana Španović pole haigusest veel taastunud ning sel korral ei võistle.

Isiklike rekordite võrdluses jääb Balta (6.87) konkurentidele alla, parima isiklikuga on Reese (7.31). Võistlustules on ka venelanna Darja Klišina, kes saab hoolimata venelastele määratud võistluskeelust ikkagi tänu eriloale võistelda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles