Kahel korral Läti alistanud Eesti peatreener: oodanuks vastaselt rohkem kvaliteeti

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpalli rahvusnaiskond.
Eesti võrkpalli rahvusnaiskond. Foto: Joosep Martinson

Eesti naiste võrkpallikoondis pidas enne järgmisel kolmapäeval Portugalis algavat MM-valiksarja viimased kontrollkohtumised, kui mängis kahel korral võõrsil üle lõunanaabrid.

Mõlemad matšid lõppesid meie koondise 3:0 võiduga. Reedel olid geimiseisud 25:15, 25:20, 25:23 ja täna 25:16, 25:14, 25:15. Eile pidasid naabrid ka ühe lisageimi, mille Eesti võitis 25:12.

Rahvusnaiskonna peatreener Andrei Ojamets nentis, et nagu ka numbrid näitavad, oli Eesti vastastest selgelt üle. «See on väga hea, et meil õnnestus vahetult MM-valikturniiri eel kontrollmänge pidada, ent oleksin oodanud vastaselt suuremat vastupanu ja rohkem kvaliteeti,» sõnas juhendaja. «Serviga olime lätlannadest täielikult üle. Eile jättis meie blokimäng soovida, aga täna saime ka selle korda. Kokkuvõttes oli ülekaal meie poole igas elemendis,» lisas Ojamets.

 MM-valiksarja alustab rahvusnaiskond 31. mail Portugalis, kus minnakse vastamisi võõrustajate kõrval Prantsusmaa, Saksamaa, Soome, ja Sloveeniaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles