Cretu: 3. ringis ei küündi keegi Venemaa taseme lähedale

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Venemaa.
Eesti - Venemaa. Foto: Tairo Lutter

Eesti võrkpallikoondis saavutas miinimumeesmärgi ja pääses MM-valikturniirilt edasi viimasesse ringi, kus kuuest meeskonnast üks saab viimase  pileti 2018. aasta finaalturniirile. Vaatame, kes on Eesti vastased ning millised on võimalused see pilet kätte saada ja ajalugu teha: võrkpallikoondis on EMil juba tavapärane külaline, ent MMile pole kordagi jõutud.

Eestiga koos hakkavad viimase MM-pileti eest heitlema Saksamaa, Slovakkia, Belgia, Valgevene ja Hispaania. Kuigi Eesti mängijad ja ka peatreener Gheorghe Creţu tõdesid, et tegu on üsna võrdsete meeskondadega, on Saksamaa ilmselt siiski kõige kõvem pähkel. Kindlasti ei küündi ükski neist koondistest Venemaa tasemeni.

Vaatame, kuidas on eestlastel nende vastastega varem läinud. Mitmega on kohtutud üsna hiljuti, seega ei tohiks koosseisudes väga suuri muutusi olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles