Tiger Woods jäi purjuspäi autoroolis vahele (2)

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Eldrick Woodsi kinnipidamisfoto.
Tiger Eldrick Woodsi kinnipidamisfoto. Foto: Reuters/ScanPix

Maailma läbi aegade kuulsaim golfimängija Tiger Woods saab enda nime taha tiitli, mida ei soovi ilmselt ükski inimene – roolijoodik. 660 miljoni dollarini küündiva varandusega sportlane jäi täna hommikul politseile vahele oma Floridas asuva kodu läheduses, vahendab Golf.com.

Et tegu on väga värske sündmusega, puuduvad juhtunu kohta veel täpsed detailid. On vaid teada, et politseinikud võtsid Woodsi vahi alla hommikul kell 7.18 ning golfitäht pääses kinnipidamisasutusest vabadusse kolm ja pool tundi hiljem. Mehele pannakse süüks auto juhtimist alkoholi- või narkojoobes.

Viimastel aastatel seljavigastustega kimpus olnud Woods mängis viimati golfi veebruaris, kui jättis katki Dubais toimunud turniiri. Möödunud kuul käis ta operatsioonil, seekord seoses jalavaluga. Mehe prognoos oli, et ta saab väljakutele naasta minimaalselt kahe-kolme kuu pärast.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles