Arsenali peatreener jätkab ametis vaatamata fännide tugevatele protestidele

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsene Wengeril leidub ka toetajaid
Arsene Wengeril leidub ka toetajaid Foto: IAN KINGTON/AFP

Arsenali peatreener Arsene Wenger on valmis sõlmiga klubiga uue kaheaastase lepingu hoolimata sellest, et suur osa klubi fännidest tahtnuks prantslase asemel näha peatreeneri kohal kedagi uut.

Arsenal lõpetas tänavuse hooaja Inglismaa kõrgliigas viiendal kohal. Tegu oli esimese korraga, mil meeskond ei suutnud Wengeri juhendamisel nelja parema sekka murda.

 1996. aastal Arsenali peatreenerikohale tulnud Wenger võitis esimese üheksa aastaga kolm liigatiitlit ning neli Inglismaa karikat. Pärast 2005. aasta FA Cupi võitu tuli Arsenali fännidel järgmist tiitlit oodata koguni 3283 päeva ning alles siis saavutati järjekordne Inglismaa karikavõit.

Sel hooajal on Wengeri-vastased protestid olnud varasemast suuremad ning prantslane on ka ise tunnistanud, et need on talle südamesse läinud. Veel eelmisel nädalal nimetas ta sel hooajal toimunut häbiväärseks ning ütles, et ei unusta seda kunagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles