POSTIMEES PARIISIS Hint: Kanepi on praegu veel oma tulemustega ees, aga küll Kontaveit need üle lööb

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pariisis viibiv Eesti tenniseliidu peasekretär Allar Hint rääkis Postimehele antud intervjuus, et Anett Kontaveidi treener Glenn Schaap on toonud eestlanna mängu värskust, aga ka teistsuguse mõtteviisi. Homme peetavaks Prantsusmaa lahtiste tenniseturniiri teise ringi kohtumiseks tiitlikaitsja Garbiñe Muguruzaga valmistub Kontaveit rahus ja vaikuses. 

«Nad on selle turniiri melu sees ja tahavad hoida kindlat joont, et valmistuda homseks ning mitte väga kuskil siin ringi joosta ja suhelda. Kõik selleks, et pea selge oleks ning ta homme kõik õnnestuks,» selgitas Hint. 

«Aneti tänane treener on hästi professionaalne ja ta teab väga täpselt, mida tahab saada ning mida peab tegema mängija, et võita mäng ja turniir. Kõik on väga heades kätes ja siin tulevadki mängu oma protseduurid ja tegevused. Siin pole vaja vabadel päevadel muudele asjadele keskenduda, vaid olla järgmiseks päevaks valmis. Teha oma trenn, taastuda, nii see nädal lähebki.»

Hint võrdles ka Kaia Kanepi ja Anett Kontaveiti teekonda tippu. «Kaia on ikkagi oma tulemustega Roland Garros' veerandfinaalis olnuna veel sammukese ees, aga Anetil on aastad veel ees. Küll ta need üle lööb. Selleks need eesmärgid ja rekordid ongi!»

Kuidas käivad eestlased Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel Kontaveidile kaasa elamas ning mida võib tuua homne teise ringi kohtumine tiitlikaitsja Garbine Muguruza vastu, vaata juba Postimehe videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles