Galerii: tänavakorvpalli-show Tallinnas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triobet Streetball show 15.10.08
Triobet Streetball show 15.10.08 Foto: Ardi Ilves

Kolmapäeval toimus Rocca al Mare suurhallis suur tänavakorvpalli etendus TrioBet American Streetball Show.

Palliplatsil särasid sellised AND1 MixTape Tour`i tähed nagu Taurian «Air Up There» Fontenette, Philip «Hot Sauce» Champion, Marvin «High Rizer» Collins, Pat «Pat-Da-Roc» Robinson, David «Da Aggressor» Bailey, Robert «50» Martin ja Tyron «Alimoe» Evans.

Ameerika tänavakorvpalli superstaarid mängisid ka Eesti võistkonna vastu, mis koosnes SEB Korvpalli Meistriliiga mängijatest ja parimatest tänavakorvpalluritest. Võitsid muidugi ameeriklased.

Lisaks mängijatele lahutas publiku meelt AND1 MixTape Tour’i veteran ja tuntud Ameerika koomik Duke Tango. Esines ka tänavatantsutrupp JJ Street.

***

AND1 MixTape Tour on korvpallitoodete tootja AND1 korraldatav ja ümber maailma reisiv korvpallietendus, milles osalevad maailma parimad tänavakorvpallurid, kelle eesmärgiks on pakkuda publikule võistlevat korvpalli koos uskumatuna näivate võimete esitlemisega.

Tuuri on saatnud suur edu kogu maailmas. Lisaks väljamüüdud mängudele on hulgaliselt müüdud tuuri kajastavaid videoid ning tuuri põhjal on toodetud isegi arvutimäng AND1 Streetball.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles