Team Haanja uljas eesmärk: suusasprinter olümpiafinaali! (1)

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusasprinter Marko Kilp.
Suusasprinter Marko Kilp. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Mitmeid Eesti murdmaasuusatajaid koondav Team Haanja seadis olümpiahooajaks uljad eesmärgid – sprinter Marko Kilp sihib treener Anti Saarepuu sõnul olümpiafinaali!

Team Haanja kinnitas täna, et võistkonnaga liitusid Anette Veerpalu ja Kaarel Kasper Kõrge, samuti alustati koostööd Eesti kiiruisutaja Saskia Alusaluga. Uue hooaja koosseis on seega: Aivar Rehemaa, Algo Kärp, Alvar Johannes Alev, Marko Kilp, Raido Ränkel, Andreas Veerpalu, Anette Veerpalu, Kaarel Kasper Kõrge, Karel Tammjärv ja Karl Erik Rabakukk. Treenerid on Anti Saarepuu ja Andrus Veerpalu ning füsioterapeut Kaire Leibak.

Saarepuu sõnul on Team Haanja sportlaste 2017-18 hooaja peamine eesmärk Pyeongchangi taliolümpia. «Esmaseks eesmärgiks on hooaja algul teha head stardid, et suudaksime suurendada olümpiale kvalifitseeruvate sportlaste kvooti vähemalt 5 mehe ja 2 naiseni. See eeldabki kohe hooaja algul häid starte MK sarjas ja Skandinaavia karikal, et  parandada FIS punkti. OMi eesmärgid on meil väga selged, Marko Kilbi eesmärk on sõita olümpiafinaalis, teatemeeskonna eesmärk on üle sõita Šotsi OM-i 10. koht,» selgitas Saarepuu.

Team Haanja sportlasi nõustav kahekordne olümpiavõitja Andrus Veerpalu jälgib treenerina suure huviga Marko Kilbi arengut: «Ta on minu samas vanuses tehtud tulemustega pea sama pulga peal. Heameelt teeb ka võistkonnasisene konkurents. Lisaks Šotsi teatenelikule soovivad meeskonda pääseda Marko Kilp, Andreas Veerpalu ning Kaarel Kasper Kõrge.»

Team Haanja toetab olümpiahooajal Eesti parimat kiiruisutajat Saskia Alusalu 10 000 euroga, et koostöös tagada hea ettevalmistus 2018. aasta olümpiamängudeks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles