Anett Kontaveit tõestas: maailma tipp on käega katsuda (2)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit näitas Pariisis jälle, et mängib viimastel kuudel maailma tippudega võrreldavat tennist.
Anett Kontaveit näitas Pariisis jälle, et mängib viimastel kuudel maailma tippudega võrreldavat tennist. Foto: ERIC FEFERBERG/AFP/Scanpix

«Vägev! Uskumatu! Absoluutne tipptase!» õhkasid Philippe Chatrier’ väljakul Anett Kontaveidi ja Garbiñe Muguruza maratonkohtumist jälginud tennisesõbrad pärast Prantsusmaa lahtiste teise ringi matši.

Kontaveit näitas tipptaset, ent pidi leppima 7:6 (5), 4:6, 2:6 kaotusega. Tiitlikaitsja ning maailma edetabeli viies number tõstis kaks kätt taevasse ja rühkis kolmandasse ringi, olles paduõnnelik, et Eesti esinumbrist jagu sai. Meenutame, kuidas põnevusest pakatanud sündmused Pariisis hargnesid.

Pool tundi enne Kontaveidi–Muguruza matši algust käib Prantsusmaa lahtisi võõrustava Roland Garros’ tennisekompleksi peaväljakul veel korralik madin. Eelmisel õhtul lükati kohalike lemmiku Jo Wilfried Tsonga ja argentiinlase Renzo Olivo kohtumise kulminatsioon ööpimeduse tõttu edasi ning Kontaveit ja Muguruza peavad ootama, et mehed esimese ringi kohtumise lõpetaksid. Prantslaste tuju viiakse nulli, sest Olivo teeb sotid kiirelt selgeks.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles