Konstantin Vassiljev trillervooru eel: kui juhtub midagi erilist, võidame tiitli

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmised kaks hooaega mängis Konstantin Vassiljev Bialystoki Jagiellonias, kellega võitis sel kevadel Poola meistrivõistluste hõbemedali.
Eelmised kaks hooaega mängis Konstantin Vassiljev Bialystoki Jagiellonias, kellega võitis sel kevadel Poola meistrivõistluste hõbemedali. Foto: Bialystok Jagiellonia

Kõik jalgpalligurmaanid peaksid sel nädalavahetusel jälgima Poola kõrgliigat, sest viimase mängudevooru eel on meistritiitli võitmise võimalus neljal meeskonnal, nende seas ka Konstantin Vassiljevi tööandjal Bialystoki Jagiellonial. Otsustavates matšides kohtub esinelik sealjuures omavahel.

Pole piisavalt trükimusta, et kirjeldada, kuidas üks või teine klubi võib meistriks tulla. Eesti vutisõbrale piisab aga teadmisest, et Vassiljev kroonitakse esimest korda karjääri jooksul välisriigi meistriks, kui Jagiellonia alistab koduväljakul Poznani Lechi ning Varssavi Legia hammas ei hakka pealinnas Gdanski Lechiale

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles