Ragnar Klavan: ma ei unusta seda hooaega mitte kunagi

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan FC Liverpooli särgis.
Ragnar Klavan FC Liverpooli särgis. Foto: FC Liverpool/Facebook

Eelmisel suvel Inglismaa jalgpalli kõrgliigameeskonnaga FC Liverpool liitunud Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan jäi nii enda kui ka koduklubi hooajaga rahule.

«Meie (Liverpooli) jaoks oli tegu hea hooajaga ning ma ei unusta seda kunagi, sest mul oli au kanda Liver birdi (Liverpooli linna sümbol – toim) oma rinnus. Soovin tänada oma perekonda ja toetajaid, et nad kogu aeg nii minu kui ka meeskonna jaoks olemas on,» kirjutas Klavan Instagramis.

Liverpooli linna sümbol Liver bird / Mercury Press and Media Ltd/Caters News Agency/Scanpix
Liverpooli linna sümbol Liver bird / Mercury Press and Media Ltd/Caters News Agency/Scanpix Foto: Mercury Press and Media Ltd/Caters News Agency

Klavan ja Liverpool lõpetasid Premier League'i neljanda kohaga, tänu millele mängitakse tuleval hooajal Meistrite liigas. Klavani arvele jäi debüüthooajal 20 liigamängu, viis kohtumist kahes erinevas karikasarjas ning üks värav.

Peagi liitub Eesti koondise keskkaitsjast kapten aga rahvusmeeskonnaga, sest täpselt nädala pärast (09.06) kohtutakse MM-valikmängus kodusel Lilleküla staadionil hirmkõva Belgiaga ning kolm päeva hiljem (12.06) võõrsil sõprusmängus Lätiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles