Galerii: Levadia vahetusmees tegi tiitlikaitsja olukorra veelgi raskemaks

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli Premium liiga 15. vooru põnevusmatšis alistas Tallinna FC Levadia Kadrioru staadionil vahetusest sekkunud Nikita Andrejevi 85. mänguminuti väravast tiitlikaitsja Tallinna Infoneti, kes jääb nüüd juba tabelitipust 18 punkti kaugusele.

Kuut kollast kaarti näinud kohtumises ei suutnud Levadia kuidagi valitseva meistri väravalukku lahti muukida. Võitjate päästeingliks kerkis 68. minutil Rimo Hundi vastu väljakule vahetatud Nikita Andrejev, kes viis minutit enne vastasseisu normaalaja lõppu tabloole Igor Dudarevi löögi järel väravavahist tagasi põrkunud palli väravasse lõi ning kodumeeskonnale magusa võidu kindlustas.

Liigatabelis kerkis mulluse hooaja teise kohaga lõpetanud Levadia nüüd ajutiselt ühe punktiga Tallinna Flora ette liidripositsioonile, kuid viimasel on üks mäng varuks, kui homme minnakse võõrsil vastamisi Tartu Tammekaga. Eelmise nädala lõpus karikavõitjaks kroonitud Infonet asub aga liigatabelis kümne meeskonna seas 21 punktiga alles viiendal real, kui jääb kolmandal kohal paiknevast Nõmme Kaljust maha üheksa ning Levadiast koguni 18 silmaga.

Teistes täna toimunud kohtumistes tundsid võidurõõmu Narva Trans ja Pärnu Vaprus. Kui piirilinnameeskond sai võõrsil 2:1 jagu Viljandi Tulevikust, siis Pärnu alistas mõnevõrra üllatuslikult samuti võõrsil 3:1 Sillamäe Kalevi. Liigatabelis asub Trans 24 punktiga vahetult Infoneti ees neljandal positsioonil, Sillamäe Kalev on Tammekaga võrdselt 12 silmaga seitsmendal real ning Pärnu ja Viljandi jagavad seitsme punktiga üheksandat ja kümnendat kohta.

Homme kohtuvad omavahel 15. vooru viimastes kohtumistes Paide Linnameeskond ja Nõmme Kalju (avavile kell 13.00) ning Tartu Tammeka ja Tallinna Flora (avavile kell 16.00). Vastasseisudele on võimalik kaasa elada Postimees.ee vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles