Järelvaadatav: Eesti võrkpallikoondis tegi Venezuelaga sotid kiirelt selgeks (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpallikoondis astus Maailmaliigas taas suure sammu 3. tugevusgrupi finaalturniiri poole, kui kodusaalis alistati 3:0 (25:21, 25:16, 25:19) Venezuela. Võidu võtmeks oli Eesti hiilgav blokimäng, kust saadi 13 punkti külaliste ühe vastu. Eriti säras seinana Andrus Raadik.

Homme on viimases alagrupimängus Eesti vastaseks Kreeka. Võidu korral ootab meie mehi ees pääs Mehhikos toimuvale finaalturniirile.

Eesti koondise mängud Kalevi spordihallis peetaval turniiril:

9. juuni

kell 19.00 Eesti – Katar 3:0

10. juuni

kell 19.00 Venetsueela – Eesti 3:0

11. juuni

kell 19.00 Eesti – Kreeka

Kokku toimub kolmandas tugevusgrupis kuus alagrupiturniiri, mille käigus peavad kõik koondised kuus kohtumist. Juuni lõpus toimub Mehhikos Leónis finaalturniir, kuhu pääsevad võõrustajate kõrval üldise paremusjärjestuse kolm paremat võistkonda. Juhul kui põhiturniiri esikolmikusse kuulub ka Mehhiko, siis ka neljandaks jäänud koondis. Turniiri võitja kerkib järgmiseks hooajaks Maailmaliiga teise tugevusgruppi.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles