Suvevolle saab täna stardipaugu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavõrkpallurid Emajõe ääres.
Rannavõrkpallurid Emajõe ääres. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Täna kell 18 pannakse 18 erinevas Eesti paigas pall mängu juba traditsiooniliseks saanud võrkpalliteisipäevakutel ehk Suvevollel. Kokku on sel aastal võistlussarjas kaheksa etappi.

Eelmisest aastast tuttavad 18 võistluspaika on Tallinn Credit24 Arena ja Pirita, Paide, Tartu, Võru, Jõhvi, Kohila, Kuressaare, Kärdla, Põltsamaa, Kääriku, Kloogaranna, Taebla (avaetapp on erandkorras homme, 7. juunil) , Põlva, Pärnu (NB! Pärnu etapp nüüd uues kohas-promenaadi alguses Aloha surfiklubi kõrval!), Rakvere, Tõrva (ainult neli esimest etappi) ja Viljandi, uue mängupaigana on sel hooajal lisandunud Haven Kakumäe piirkond.

Coolbet Suvevolle etapid toimuvad juunis ja juulis igal teisipäeval algusega 18:00 ja seda olenemata ilmast! Eelregistreerida saab aadressil http://www.volley.ee/suvevolle-registreerimine võistluspäeval kuni 12:00ni, mängupaigas saab ennast kirja panna 17:45ni. Eelregistreerunutele on osalustasu neli eurot, võistluspaigas viis eurot. Võistkonnad moodustatakse igal turniiril koha peal ja lähtuvalt osalejate arvust on need kolme- või neljaliikmelised.

Selle aasta peaauhinnaks on reis Poolas toimuvale Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile, kus sisalduvad lennupiletid kahele Poola ja tagasi, hommikusöökidega ööbimine 24.-29. augustini Gdanskis ja mängupileteid kahele. Auhind loositakse välja kõigi sellel hooajal vähemalt kuuel etapil osalenud suvevolletajate vahel.

Tallinnas Mustamäel asuval Credit24 Arenal on täna lisaks tavapärasele Suvevolle etapile võistlustules ka Eesti rannavolle staarid, kes võistlevad Credit24 Arena rändkarika nimel. 

Tähtede turniiril osalevad nii Eesti esipaar Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar, aastaid rannavolle maastikul domineerinud Maksim Petrov / Aleksei Povjakel kui eelmise aasta Eesti meistrivõistluste hõbemedalistid Mihkel Tanila / Kaspar Pomerants.

AJAKAVA:

15:00 Rändkarika I kohtumine
17:00 Rändkarika II kohtumine
17:00-17:50 Credit24 Rahvaliiga Suvevolle eelregistreerimine
18:15 Arena ametlik avamine
18:15-…Coolbet Rahvaliiga Suvevolle etapp
19:00- Rändkarika III kohtumine 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles