Tänak tekitas endale ise ohtliku konkurendi

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elfyn Evans juhtis Argentiina rallil pikalt, ent viimase kiiruskatsega libises nii enda kui ka Dmacki esimene võit käest.
Elfyn Evans juhtis Argentiina rallil pikalt, ent viimase kiiruskatsega libises nii enda kui ka Dmacki esimene võit käest. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Võrreldes möödunud hooaegadega, kui autoralli MM-sarja valitsesid Volkswagenid, on tänavu seis võrratult tihedam. M-Sport ja Hyundai peavad tiitlijahti ning Citroën ja Toyota üritavad neid igati kimbutada. Mullu mõnel rallil päris plindris olnud Dmacki rehvifirma esindusmasingi suudab tänavu peaaegu igal etapil tipus püsida. Seda suuresti tänu Ott Tänaku tehtud tööle.

Sel nädalavahetusel peetaval Sardiinia rallil on Tänakul ohtlik konkurent juures. Ei, jutt ei käi Citroeni meeskonnaga liitnud Andreast Mikkelsenist, kuigi norrakaski läheb kahtlemata starti esikohamõtetega. Räägime hoopis saarlase meeskonnakaaslasest, Dmacki rehvidel ning firma sponsorkirjadega M-Sport Fiesta WRC-l kihutavast Elfyn Evansist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles