Kanepi jõudis tagasitulekuturniiril finaali!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: JEAN-PAUL PELISSIER/REUTERS/Scanpix

Tipptennisesse naasnud Kaia Kanepi (WTA 630.) jõudis tagasitulekuturniiril juba finaali, alistades sakslanna Romy Köhleri (WTA 730.) 7:5, 6:1. 

Kohtumine kestis tund ja 13 minutit ning Eestlanna ei löönud ühtegi ässa ning tegi kaks topeltviga vastase kuue vastu. Kanepi esimese servi õnnestumisprotsent oli 56,8 protsenti ning esimesest servist võitis ta punkte suisa 96 protsenti. 

Enne käimasolevat turniiri mängis Kanepi viimati suurt tennist eelmise aasta 10. juunil. Esseni turniiri põhitabelisse pääses eestlanna tänu vabapääsmele.

Avaringis purustas Kanepi Sofia Kovaletsi (WTA 476.) 6:0, 6:1, teises ringis rumeenlanna Jaqueline Cristiani 6:4, 6:3 ning veerandfinaalis 6:2, 6:2 turniiriks esimese paigutuse saanud Liechtensteini mängija Kathinka von Deichmanni (WTA 183.).

Turniirivõidu nimel kohtub eestlanna Šveitsi tennisisti Patty Schnyderiga, kes oli kaks tundi ja 11 minutit kestnud kohtumises parem 6:1, 3:6, 6:3 sakslanna Katharina Gerlachist. 

Vaata, kuidas Kanepi võistluseks harjutab:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles