Maria Šarapova jääb ka Wimbledonist eemale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova.
Maria Šarapova. Foto: Dominic Lipinski/PA Wire/PA Images/Scanpix

Dopingukontrollis põrumise järel 15 kuu pikkust võistluskeeldu kandma pidanud Maria Šarapova tagasitulek tipptennisesse on pakkunud palju kõneainet. Kui esmalt sai Šarapova mitmele WTA turniirile vabapääsme, siis Prantsusmaa lahtistele ta lõpuks ikkagi kutset ei saanud. Järgmisel kuul toimuval Wimbledoni suure slämmi turniiril oleks venelanna saanud alustada kvalifikatsioonist, kuid sealt tuleb tal nüüd trauma tõttu kõrvale jääda.

Šarapova sai mai keskel toimunud Rooma turniiril vigastada ja seejärel ei ole ta üheski ametlikus mängus osalenud. Venelanna sõnul ei luba vasaku reie trauma tal osaleda ka juulikuus toimuval Wimbledoni turniiril, kirjutab Reuters.

«Käisin taas uuringutel ning selgus, et Roomas saadud lihasvigastus ei luba mul veel tennist mängida,» teatas Šarapova sotsiaalmeedias.

Seega jääb Šarapova eemale ka järgmisel nädalal Birminghamis toimuvast WTA turniirist. Antud jõuproovile oli venelanna saanud taas vabapääsme.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles