Sardiinia ralli võitja Ott Tänak tähistamisplaanidest: veedan kodus aega perega, igatsen neid väga

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesena tuli Tänakut rallivõidu puhul õnnitlema Sebastien Ogier.
Esimesena tuli Tänakut rallivõidu puhul õnnitlema Sebastien Ogier. Foto: @World/M-Sport

Ott Tänak ja Martin Järveoja on Sardiinia ralli võitjad. Oma 74. MM-rallil saab lõpuks saarlane ronida kõrgeimale poodiumikohale ning esimesena šampust pritsida. «Mis ma öelda saan, tunne on hea,» ütles Tänak, naeratus kõrvuni, viimase kiiruskatse finišis

Tänak võttis võistluse kokku: «Oli väga keeruline nädalavahetus, aga tegelikult on terve hooaeg on olnud super. Meeskond ehitas kiire auto ja mu tunne on olnud hea. Ka Martin on teinud megatööd ja tundub, et asjad hakkavad vaikselt paika loksuma.»

Eesti ralliäss tunnistas, et tegelikult tundis ta Sardiinia ralli eel suurt võidukohustust, et Poola ja Soome rallidele – iga eestlase meelisetappidele – minna väiksema pingega. «Kõik ju teavad, et mulle meeldib Poolas, aga seal peame võitmiseks suuremaid riske võtma,» tõdes Tänak. Aga mõistagi on sealgi võit võimalik: «Nagu ma juba ütlesin: asjad hakkavad paika jooksuma. Tundub et meil on tugev tiim, nii teeninduspargis kui ka autos ja iga ralliga läheb asi paremaks.

Kuidas Tänak võitu tähistada plaanib? «Lähen koju ja veedan aega oma väikeste laste ja naisega. Igatsen neid juba väga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles