Vips kindlustas võiduga liidrikohta

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Vips
Jüri Vips Foto: Prema Powerteam

Saksamaa F4 meistrivõistluste etapil Austrias, Red Bull Ringil saavutas Jüri Vips viimases sõidus esikoha ja kindlustas oma liidrikohta sarja kokkuvõttes.

Kvalifikatsioonis esimeseks kaheks sõiduks seitsmenda ja kuuenda stardikoha teeninud Jüri Vips suutis võistlussõitudes oma kohti parandada ning saavutas nendes vastavalt 4. ja 5. koha.

Kolmandale sõidule startis Jüri Vips vastavalt esimese sõidu tulemustele pööratud järjekorra tõttu seitsmendalt kohalt, aga teinud suurepärase sõidu ja möödudes kõigist eespool startinud konkurentidest, tõusis liidriks ning võitis.

«Kvalifikatsioonis jäid need kiiremad ringid tegemata, sest kahel viimasel ringil jäi aeglasem sõitja ette ja pidin tema taga hoogu maha võtma,» kommenteeris Jüri Vips.

«Aga võistlussõidud tulid hästi välja ja selle viimase sõiduga jäin eriti rahule. Ja kõige olulisem on see, et suutsin suurendada punktivahet lähimate konkurentidega.»

Saksamaa F4 meistrisarja järgmine etapp sõidetakse nelja nädala pärast Oscherslebenis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles