Ott Tänaku vastuvõtutseremoonia staariks kerkis rallimehe pisitütar Mia

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Eile Sardiinias karjääri esimese MM-ralli võitnud Ott Tänaku ja Martin Järveoja õnnitlemiseks korraldati Tallinna lennujaamas vägev vastuvõtt, kust ei puudunud ooperisolistid, peened joogid ja söögid ega suured lillesülemid. Aga mängleva kergusega tõusis tähelepanu keskmesse Tänaku kolme-aastane tütar Mia.

Kui esmalt ei soostunud Mia pikalt koju oodatud isa sülest lahkuma, siis esimese igatsuse möödumisel asus tüdruk saalis ringi rändama. Tänak tegeles samal ajal esmalt õnnitluste vastuvõtmise ja seejärel intervjuu andmisega.

Kui reporter Karl Mihkel Eller oli jõudnud just tõsisemate küsimuste ja teemade – tolm salongis, võiduemotsioon, koostöö kaardilugejaga – juurde, kui tuttav kukilt asju jälginud Mia hõikas üle saali: «Issi, vaata, kus mina olen!». Järgmisele küsimusele vastamise eel jäi Tänak korraks mõttesse ja Mia kasutas hetkelise vaikuse taas ideaalselt ära, kui teatas üle saali: «Issi on vees!».

Pikalt Tänakul pere juures viibimise aega pole, sest juba kolmapäeval sõidab ta taas välismaale, et alustada valmistumist Poola ja Soome MM-rallideks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles