Debütant Vihmann: eksimus verest välja ei löönud, kuid kaasa ka ei aidanud

Madis Kalvet, Riia
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Vihmann (nr. 2) kohtumises Läti vastu.
Madis Vihmann (nr. 2) kohtumises Läti vastu. Foto: Sander Ilvest

Kohtumises Lätiga tegi Eesti koondise särgis debüüdi 21-aastane FC Flora keskkaitsja Madis Vihmann. Kui Vihmann tundis võiduka debüüdi järel rõõmu, siis veidike kripeldas ka lätlaste ainus tabamus, mis jäi paljuski tema hingele.

«Tuli sööt. Ei olnud täit pilti, mis ümberringi toimub. Sealt tuli valesööt,» kirjeldas Vihmann vastaste ainsat tabamust..

«Loeb lõpptulemus. Kui võit on käes, siis ei ole põhjust nurisemiseks,» võis ta mängu järel rõõmsalt tõdeda. «Minu jaoks sattusid kõik kokku: debüüt, eksimus jne. Verest välja ei löönud, kuid kaasa ka ei aidanud,» sõnas Vihmann.

Debüüdi eel oli 21-aastane mängumees enda sõnul siiski ka parajalt närvis. «Jalad ei värisenud, kuid igasugused mõtted käisid peast läbi,» tunnistas ta. «Alguses kõik sujus ja olime domineerivam pool. Selles mõttes läks kohtumise algus kergelt. Lätlastega kannatas taseme poolest mängida küll.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles