Soome rallipiloot sai kiiduväärt uudise

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esapekka Lappi
Esapekka Lappi Foto: Lavadinho/imago/PanoramiC

Kui hiljuti ilmus uudis, et Citroëni meeskonna piloot Kris Meeke jääb halbade tulemuste tõttu järgmiselt MM-rallilt eemale, siis Toyota sõitja Esapekka Lappiga on olukord vastupidine: õnnestunud sõidud toovad ta nüüdsest igale rallile.

Alles oma teist WRC-rallit sõitnud Lappi võitis hiljuti Sardiinias kuus kiiruskatset, seejuures ka MM-sarja punkte andva power stage'i ning sai kokkuvõttes neljanda koha.

Toyota tiimi ülemus, Lappi rahvuskaaslane Tommi Mäkinen oli selle peale kergelt öeldes pöördes. «Tavaliselt kulub WRC-auto õppimiseks aasta, aga tema hüppas masinasse sisse ja tundis end mugavalt,» vahendas Mäkineni sõnu Motosport.

Kiidusõnad tõid Lappile ka järgmise tööotsa: kui seni oli teada, et mees Austraalia rallile kindlasti ei lähe, siis nüüd teeb ta kaasa kõik rallid!

«Esapekkal on väga suur potentsiaal ning arvatavasti ei pea kaua ootama, mil ta poodiumile jõuaks. Nüüdsest teeb ta kaasa kõik rallid – ta peab tegema!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles