Manchester City ründetäht pääses võika vigastuse järel operatsioonist

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicolas Otamendi andis maavõistluses oma Manchester City meeskonnakaaslasele Gabriel Jesusile luidmurdva hoobi.
Nicolas Otamendi andis maavõistluses oma Manchester City meeskonnakaaslasele Gabriel Jesusile luidmurdva hoobi. Foto: MAL FAIRCLOUGH/AFP

Gabiel Jesus saabus tänavu jaanuaris Manchester City jalgpallimeeskonda ja asus kohe väravaid lööma. Kahjuks murdis ta juba neljandas liigamängus jalaluu ning vaatas enamikku edasisest hooajast tribüünilt. Tervenenud ründetäht liitus viimati Brasiilia koondisega ja sai maavõistluses uuesti vigastada.

Brasiilia koondis pidas möödunud nädalal sõpruskohtumise Argentiinaga ja kaotas 0:1. Jesus sattus mängu otsustavatel hetkedel kokku argentiinlasest kaitsja Nicolas Otamendiga ja sai oma City meeskonnakaaslaselt küünarnukiga kõva löögi näkku. Diagnoos ei olnud hea – mõra silmakoopas.

Jesus klubikaaslase vastu viha ei pidanud: «See oli harilik liigutus, täiesti tahtmatu. Tema poolt polnud mingit pahatahtlikust. Ta on tore poiss,» rääkis brasiillane.

Tuleb välja, et lool on ka tõeliselt õnnelik lõpp, sest Jesus kirjutas eile sotsiaalmeedias: «Tere sõbrad. Eile käisin ma magnetuuringutel ja uudised on head – taastumine kulgeb kenasti ja ma ei vaja operatsiooni! Mind vaadatakse 15 päeva pärast uuesti üle, aga kõik märgid näitavad, et kolme nädalaga peaksin saama jalgpallimurule naasta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles