Raskekaalupoksi maailmameister jäi kanepiga vahele (2)

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaid üks Deontay Wilderi 38 võidust pole tulnud nokaudiga.
Vaid üks Deontay Wilderi 38 võidust pole tulnud nokaudiga. Foto: David A. Smith/AFP/Scanpix

Profipoksisarja WBC raskekaaluvöö omanik Deontay Wilder jäi USA politseile vahele kanepi omamisega, kirjutab BBC.

Alabama osariigi politseinikud pidasid Cadillac Escalade’i roolis olnud Wilder kinni, sest nende hinnangul rikkusid poksija toonitud aknad liiklusreegleid. Seadusesilmad otsisid auto läbi ning leidsid sealt narkootikume, täpsemalt kanepit. Wilder võeti vahi alla, ent sportlane pääses hiljem 1000 dollari ehk 900 euro suuruse kautsjoni vastu vabadusse.

Wilderi advokaadi Paul Pattersoni sõnul ei kuulunud autost leitud narkootikumid poksijale: «Deontay oli mitu päeva osariigist eemal. Ta naasis Georgiast Rolls Royce’i roolis ja valis oma autode seast igapäevatoimetuste ajamiseks Cadillac Escalade’i.» Kaitsja sõnul on ilmselge, et Wilderi äraolekul kasutas masinat keegi teine ja unustas oma keelatud ained autosse.

Laupäeval kohtuvad Tallinnas toimuvas WBC poksimatšis Robert Helenius ja Ian Lewison. Selle kohtumise võitja on ühe matši kaugusel õigusest esitada väljakutse karjääri jooksul 38 matšis ainult võite tunnistanud Wilderile.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles