Murdochi kirjastus ostis Wayne Rooneylt raamatute kirjastusõigused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: Scanpi

Kuulus inglise jalgpallur Wayne Rooney (25) sõlmis raamatute kirjastusõiguste lepingu meediamagnaat Rupert Murdochi omanduses oleva kirjastusega Harper Collins.

Suurimaks spordiraamatute kirjastusõiguste diiliks Suurbritannias nimetatud leping toob Rooneyle sisse 5,75 miljonit eurot. Leping käsitleb viie raamatu kirjastamist 12-aastase perioodi jooksul, kirjutab brandrepublic.com.

Hilkjuti sai ka kinnitust mullu sügisel tiirelnud kuulujutt, et Coca-Cola ei soovi teha enam Rooney kui reklaamnäoga koostööd.

Joogitootja teatas, et 575 000 eurot jalgpallurile aastas sisse toonud lepingut ei pikendata, kuna ettevõtte keskendub oma Suurbritannia turundustöös järgmise aasta olümpiamängudele.

Nagu näha ka allpool lisatud artiklist, pole saladus, et Coca-Cola eemaldumine jalgpallurist sai alguse Rooney mullustest seksiskandaalidest, kus ilmnes, et vutimees käis prostituudi juures ajal, kui ta oma abikaasa last ootas.

Võimalik, et kirjastusäris on sellised seigad jällegi paljulubav märk tulevaste raamatute müügiedu suhtes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles