Floraga taasliitus ainulaadse taustaga jalgpallur

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Sobtšenko (vasakul) Tallinna FCI särgis.
Roman Sobtšenko (vasakul) Tallinna FCI särgis. Foto: JAANUS LENSMENT/PM/SCANPIX BALTICS

Tallinna FC Flora jalgpalliklubiga taasliitus poolkaitsja Roman Sobtšenko, kes mängis mullu valitseva meistri Tallinna FCI ridades. Seejuures on ta ainus jalgpallur Eestis, kes tulnud viimasel kahel aastal Eesti meistriks (2015 Floraga ning 2016 Infonetiga).

«Eelmise hooaja FCI Tallinn võistkonnas uue hingamise leidnud ja klubi meistritiitlini aidanud mängumees annab meile kindlasti lisakäigu juurde. Pärast eelmisest klubist lahkumist tutvusid treenerid mehe oskustega ning tuttav nägu vuras meie trennides. Täna sai liitumine ametlikuks,» andis Flora oma kodulehekülje vahendusel teada.

23-aastane Sobtšenko mängis Floras aastatel 2011–2015, pärast mida siirdus mees Tallinna FCI meeskonda. Seejuures käis ta Flora-aegadel esindusmeeskonna eest platsil kümnel korral.Eelmisel hooajal sai ta Infoneti eest platsile 15 mängus.

Kuna Flora on praegu meistriliigas üldliider, siis võib juhtuda, et Sobtšenko kroonitakse kolmandat korda järjest meistriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles