Piltuudis: mehhiklaste jaoks on popimad vollekoondislased Losnikov ja Tammemaa

Mariel Gregor
, Mehhiko, Leon
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohalikud Eesti koondislastega pilti tegemas. Denis Losnikov ja Timo Tammemaa.
Kohalikud Eesti koondislastega pilti tegemas. Denis Losnikov ja Timo Tammemaa. Foto: Mariel Gregor

Mehhikos Leonis Maailmaliiga kolmanda tugevusgrupi finaalturniiril oleva Eesti võrkpallikoondise mängijad on kohalike seas silmapaistvalt populaarsed. Eks see on ka mõistetav, sest mehhiklased on üsna lühikesekasvulised ja Eesti vollemehed torkavad hästi silma.

Tänahommikusest trennist tulles tahtsid halli ukse ees oodanud kohalikud vabatahtlikud ja muud huvilised eestlastega pilti teha. Eriti populaarsed olid Timo Tammemaa ja Denis Losnikov.

Timo Tammemaa.
Timo Tammemaa. Foto: Mariel Gregor

Pärast trenni tuli osadel ka kohalikule telekanalile intervjuusid anda.

Täna õhtul ootab meeskonda ees Maailmaliiga poolfinaal Mehhikoga. Kui palju 5000 inimest mahutavasse saali pealtvaatajaid tuleb, ei osanud keegi kohalikest ennustada. Küll aga tuleb meeskonnal hotellist mänguhalli sõita bussiga ja politseieskorti saatel. Turvalisuse huvides. Kuigi saal asub hotellist paarisaja meetri kaugusel.

Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 3.25 öösel, sellest näen otsepilti Postimehe ja Kanal 12 vahendusel. Postimees on ka Leonis kohal ja toob mängujärgsed muljed lugejateni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles