Grete Püvi lõpetas Tšehhi MK-etapi kõrgel kohal

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Püvi ja Axel.
Grete Püvi ja Axel. Foto: Grete Püvi erakogu

Tšehhis Brnos koolisõidu MK-etapil osales eestlastest Grete Püvi, kes saavutas hobusega Axel kõrge kolmanda koha.

Pühapäevasel MK-etapil, milleks oli Grand Prix vabakava, startis kokku 11 võistluspaari. Parima tulemuse sõitis välja tuntud Rootsi koolisõitja Patrik Kittel hobusega Well Done de la Roche CMF, saades tulemuseks 78,500%. Talle järgnes ungarlanna Nikolett Szalai hobusel Willy The Hit, kes skooris 70,400%, olles napilt paremad Püvist ja Axelist, kelle lõpptulemuseks jäi 70,200%.

Laupäevase Grand Prix skeemi esikolmik oli samuti sama. Peajagu parim oli Kittel, kelle protsendiks oli 73,440%, teine Szalai tulemusega 66,580% ja kolmas Püvi 66,320 protsendiga.

Püvi osales samas toimuval CDI3* võistlusel oma teise hobuse Aleandroga, kellega oldi nii reedel Grand Prix’s kui ka laupäeval Grand Prix Special’is teisel kohal. Esimeses oli nende tulemuseks 68,700 ja teises 70,313%. Mõlema skeemi parima tulemuse saavutasid Malin Nilsson ja Bon-Ami Rootsist, vastavalt 72,680 ja 73,529 protsendiga.

Tulemused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles