Kontaveit võidab Wimbledoni? Pole üldse võimatu, arvavad kihlveokontorid (1)

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulluse Wimbledoni naiste üksikmängu finaalmatši kulminatsioon. Serena Williams alistas Angelique Kerberi.
Mulluse Wimbledoni naiste üksikmängu finaalmatši kulminatsioon. Serena Williams alistas Angelique Kerberi. Foto: imago sportfotodienst/imago/PanoramiC/Scanpix

Anett Kontaveiti võit 's-Hertogenboschi WTA turniiril tõstis ta hoobilt mängijate sekka, kellele ennustatakse edu kahe nädala pärast algavatel Wimbledoni meistrivõistlustel.

Kihlveokontorite koefitsiendid hindavad hetkel Kontaveiti Wimbledoni 11. soosikuks ehk tema esikohast tõenäolisemaks peetakse vaid 10 naise võitu.

Postimees võttis võrdluse aluseks rahvusvahelise kihlveobörsi Betfair, kus panustajad saavad reaalajas omavahel kihlvedusid sõlmida ja mis peegeldab seeläbi koefitsientide liikumist kõige dünaamilisemalt.

Soosik number üks on Karolina Pliskova, kelle võidule saab sõlmida kihlvedusid koefitsiendiga 6,7. Talle järgnevad Johanna Konta (8,22), Petra Kvitova (11,4), Venus Williams (14,3), maailma esireket Angelique Kerber (14,8), Garbine Muguruza (16,2), Viktoria Azarenka (16,7), Prantsusmaa lahtistel triumfeerinud Läti tennisist Jelena Ostapenko (17,1), Simona Halep (20,0) ja Coco Vandeweghe (22,0).

Rohkem tennisiste antud pingereas Kontaveiti ei edestagi, sest nii Eesti esireketi kui ka Elina Svitolina koefitsient on Betfairis hetkel 30,0. Kihlveokontorites, kus mäng käib maja, mitte teiste panustajate vastu, on Kontaveidi koefitsient mõnevõrra kõrgem (vahemikus 31,0-51,0). Kui Eesti esireket esineb edukalt ka järgmisel nädalal Mallorcal peetaval turniiril, võib oodata koefitsientide langemist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles