Vabavõitleja sai matšis surmavalt viga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edmonton heavyweight Tim Hague poses at a weigh-in Portland, Ore. on Friday Aug. 28, 2009. A boxer who had been in critical condition since a fight in Edmonton on Friday night has died, his sister says.Jackie Neil says in a statement on behalf of her family that Tim Hague died on Sunday.THE CANADIAN PRESS/Neil Davidson
Edmonton heavyweight Tim Hague poses at a weigh-in Portland, Ore. on Friday Aug. 28, 2009. A boxer who had been in critical condition since a fight in Edmonton on Friday night has died, his sister says.Jackie Neil says in a statement on behalf of her family that Tim Hague died on Sunday.THE CANADIAN PRESS/Neil Davidson Foto: Neil Davidson/The Canadian Press/PA Images

UFC-sarja vabavõitleja Tim Hague suri pühapäeva õhtul võitlusmatšis saadud vigastustesse.

Poksijate seas «Peksumasinaks» hüütud Hague võitles reede õhtul raskekaallase Adam Braidwoodiga. Vastane nokauteeris Hague’i aga tugeva löögiga pähe ning Hague jäi kiirabi tulekuni matile lamama. Haiglas tuvastati tal ajuverevalum. 

Kaks päeva kriitilises seisus olnud vägilane suri pühapäeval Edmontoni haiglas, teatas tema õde Facebookis. «Teda ümbritses perekond ning tema lemmiklaulud. Igatseme teda väga,» kirjutas ta.

34-aastane Hague alustas MMA-karjääri 2006. aastal ning võitis esimesest 11 võitlusmatšist 10. Viimati töötas Hague koolis õpetajana. 

NB! Video võib olla häiriv! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles