Konstantin Vassiljevi edasine saatus kaalukausil

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmised kaks hooaega mängis Konstantin Vassiljev Bialystoki Jagiellonias, kellega võitis sel kevadel Poola meistrivõistluste hõbemedali.
Eelmised kaks hooaega mängis Konstantin Vassiljev Bialystoki Jagiellonias, kellega võitis sel kevadel Poola meistrivõistluste hõbemedali. Foto: Bialystok Jagiellonia

Möödunud hooajal Poola kõrgliigas teisena lõpetanud Bialystoki Jagiellonia sõitis esmaspäeval Lääne-Poolas asuvasse Grodzisk Wielkopolski linna treeninglaagrisse. Eesti koondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev (32) kohtub klubi juhtidega teisipäeval.

Kuigi Jagiellonia jaoks lõppes eelmine hooaeg alles kahe nädala eest ning veel möödunud nädalal mängisid koondised, siis on klubi mängijate jaoks puhkus läbi, kuna järgmise nädala neljapäeval (29. juunil) mängitakse Euroopa liiga esimese eelringi raames Gruusia klubi Batumi Dinamoga, kirjutab Soccernet.ee.

«Laagrisse võtsime 24 mängijat, kuid juhul, kui juhatusel õnnestuvad homme läbirääkimised, võib meiega liituda ka Konstantin Vassiljev,» sõnas klubi värske peatreener Iraneusz Mamrot klubi pressiteenistusele.

Vassiljevi leping Jagielloniaga kehtib 30. juunini ning klubi teatel on mehele teisipäevaks planeeritud tema tulevikku käsitlev vestlus Jagiellonia kõrgete ninadega, misjärel peaks selguma lõplik otsus, kas Eesti koondislane jätkab Bialystokis või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles