Võrkpallikoondis naasis koju kuumade suudluste, 30 000-eurose preemia ja puhkuse juurde

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maailmaliiga kolmanda tugevusgrupi võitnud Eesti võrkpallikoondis jõudis täna koju. Lennujaamas ootasid meie vollesangareid lähedased, kes järgmised kaks nädalat neid ühtegi trenni lubama ei pea – sportlastel algas lühike puhkus.

Lisaks pereliikmetele ootasid võrkpallikoondist lennujaamas mariachi-muusikat mänginud näitleja Tarvo Krall, EOK president Urmas Sõõrumaa ning võrkpalliliidu president Hanno Pevkur. Viimane teatas vollemeestele ka kaks üliolulist uudist. Esiteks on raudkindel, et kuigi Maailmaliiga läbib teatavad uuendused, on Eestil tulevaks suveks koht teises tugevusgrupis olemas – nõnda olevat kinnitanud Pevkurile maailma võrkpalli katuseorganisatsiooni FIVB peasekretär. Teiseks aga otsustas võrkpalliliidu juhatus edukat koondist premeerida 30 000 euroga.

Mehed kogunevad taas 3. juulil, et alustada ettevalmistust MM-valiksarja otsustavateks matšideks ning EM-finaalturniiriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles