Reali president: Neymar läbis meil arstliku läbivaatuse

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar oli 2013. aastal läbinud Madridi Realis arstliku läbivaatuse, kuid liitus lõpuks siiski Hispaania pealinnaklubi igipõlise rivaali FC Barcelonaga.
Neymar oli 2013. aastal läbinud Madridi Realis arstliku läbivaatuse, kuid liitus lõpuks siiski Hispaania pealinnaklubi igipõlise rivaali FC Barcelonaga. Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS/Scanpix

Madridi Reali jalgpalliklubi president Florentino Perez avaldas, et praegune igipõlise rivaali FC Barcelona ründetuus Neymar läbis nende juures 2013. aastal enne Barcelonaga liitumist arstliku läbivaatuse.

«Neymar läbis Madridis arstliku läbivaatuse. Me püüdsime teda enda ridadesse saada, kuid mingil hetkel saime aru, et see pole võimalik ning loobusime üleminekust,» sõnas Perez Hispaania raadiojaamale Onda Cero.

Jaht Neymarile leidis aset 2013. aastal, ent kui 25-aastane brasiillane oli toona valmis liituma Barcelonaga, soetas Perez vastukaaluks maailmarekordilise summa (100 miljonit eurot) eest Tottenham Hotspuri tähe Gareth Bale’i. Seejuures pole Bale alates eelmisest suvest enam kõige kallim jalgpallur, kuna Manchester United käis mullu Paul Pogba eest lauale koguni 105 miljonit eurot.

Kõigi aegade suurimad üleminekud jalgpalliturul:

  1. Paul Pogba (Prantsusmaa) 105 miljonit eurot (Torino Juventus → Manchester United)
  2. Gareth Bale (Wales) 100 miljonit eurot (Tottenham → Madridi Real)
  3. Cristiano Ronaldo (Portugal) 94 miljonit eurot (Manchester United → Madridi Real)
  4. Gonzalo Higuain (Argentina) 90 miljonit eurot (Napoli → Torino Juventus)
  5. Luis Suarez (Uruguay) 82 miljonit eurot (Liverpool → FC Barcelona)
  6. James Rodriguez (Kolumbia) 80 miljonit eurot (AS Monaco → Madridi Real)
Madridi Reali president Florentino Perez. / JAVIER SORIANO/AFP/Scanpix
Madridi Reali president Florentino Perez. / JAVIER SORIANO/AFP/Scanpix Foto: JAVIER SORIANO/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles