Mercedese boss: mõistan Bottase ebamugavat olukorda

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas.
Valtteri Bottas. Foto: James Moy/James Moy Photography/PA Images/Scanpix

Vormel 1 sarjas osaleva Mercedese meeskonna boss Toto Wolff mõistab, et nende tiimi soomlasest piloot Valtteri Bottas on ebamugavas situatsioonis, kuna tema leping meeskonnaga kehtib vaid selle hooaja lõpuni, mistõttu puudub Bottasel kindlus tuleviku osas.

27-aastane Bottas liitus Mercedesega pärast seda, kui mullu maailmameistriks tulnud Nico Rosberg ootamatult karjääri lõpetas. Nii sai hõbenoolte teine sõitja Lewis Hamitlon endale partneriks Bottase, kirjutab Autosport.

«Loomulikult on ta ebamugavas olukorras ning seetõttu pinge all, aga laiemas plaanis on ta teinud head tööd,» kommenteeris Wolff soomlase situatsiooni, kes hoiab praegu vormel 1 sarjas üldarvestuses seitsme etapi järel 93 punktiga kolmandat kohta. Bottast edestavad tiimikaaslane Lewis Hamilton (129 punkti) ja Ferrari piloot Sebastian Vettel (141 punkti).

Hooaja kaheksas etapp ehk Aserbaidžaani GP sõidetakse sel nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles