Punktinäljas Viljandi Tulevik saab kümnekordselt meistrilt lisajõudu

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Viljandi vutipublik saab tunnistajaks Herol Riibergi talendi õitselepuhkemisele? Tuleviku jalgpalliklubis loodetakse seda väga, sest meeskond ei ole oma potentsiaali senise hooaja vältel realiseerida suutnud.
Kas Viljandi vutipublik saab tunnistajaks Herol Riibergi talendi õitselepuhkemisele? Tuleviku jalgpalliklubis loodetakse seda väga, sest meeskond ei ole oma potentsiaali senise hooaja vältel realiseerida suutnud. Foto: Janek Eslon

Üleeile tegi Viljandi jalgpalliklubi Tulevik sotsiaalmeedias teatavaks, et möödunud nädala lõpus avanenud üleminekuakna raames on tehtud esimesed täiendused. FC Flora järelkasvumeeskonnast naaseb kodulinna äärekaitsja Oskar Berggren ja kõrgliigakogemust tuleb hankima sama klubi ründav keskpoolkaitsja Herol Riiberg. 

Tuleviku teine iseseisva klubina alustatud tulemine kõrgliigas – viimati mängis ta Premium-liiga tasemel 2015. aastal – on viisakalt öeldes kulgenud üle kivide ja kändude. See hea energia, mis tal oli võimsal vaheaastal esiliigas, kus ta purustas kõikmõeldavad rekordid alates löödud väravate arvust kuni kogutud punktide ja väravavahi nullimängudeni, ei ole käesolevasse kõrgliigahooaega üle kandunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles