Walesi MM-ralli korraldajad tulid meeskondade palvele vastu (1)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Walesi rallil 2015. aastal.
Ott Tänak Walesi rallil 2015. aastal. Foto: GEOFF CADDICK/AFP/Scanpix

Autoralli tänavuse hooaja eelviimase etapi ehk Walesi MM-ralli programmis tegid korraldajad meeskondade survel muudatuse, mille järgi ei toimu pühapäeval ehk ralli viimasel päeval esimest kiiruskatset, et tiimid saaksid kauem magada.

Esialgse plaani järgi oleks võistkondadel jäänud laupäeva ja pühapäeva vahele jäänud kõigest viis tundi uneaega, ent kuna meeskondade palvel jäetakse Gwydyri katse esimene läbimine pühapäeva hommikul ära, on tiimidel paar tundi armuaega.

Walesi ralli korraldusjuht Ben Taylor ütles Autospordile, et kõnealuse muudatuse tõttu ei kaota nad ralli pikkuses palju ning kui see käik teeb elusid lihtsamaks ja turvalisemaks, siis on see kõigi huvides.

M-Spordi meeskonna võistkonna kliendisuhete juhi Richard Milleneri sõnul oli esialgne kava meeskondade jaoks liiga koormav. «Kui meie auto peaks laupäeva õhtul katkestama, siis me ei saa seda tagasi enne keskööd, kuid peame sellegipoolest terve öö vältel vaeva nägema, et seda pühapäevaks võistluskõlbulikuks saada, pärast mida peame paluma poistel kohe pühapäevasele tööpäevale vastu minna,» tõdes Millener. «Olen vastupidavuse poolt ning saan sellest argumendist aru, aga minu jaoks on see natuke palju,» lisas ta.

Walesi ralli toimub 27.-29. oktoobril.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles