Küljed kokku, aga meelega või kogemata? Kaks kanget nägelesid Bakuus

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton ees, Sebastian Vettel järel: lõpuks lõpetati Bakuus aga vastupidises järjekorras.
Lewis Hamilton ees, Sebastian Vettel järel: lõpuks lõpetati Bakuus aga vastupidises järjekorras. Foto: Efrem Lukatsky/AP/Scanpix

Teineteise nügimine rajal, varjatud kutsed duellile ja üks süüdistus teise otsa – Sebastian Vetteli ja Lewis Hamiltoni võitlus MM-tiitli nimel hakkab aina enam meenutama legendaarseid Prosti-Senna, Villeneuve’i-Pironi või Hunti-Lauda duelle. Seda nii rajal kui ka verbaalse võimekuse mõõtmises.

Kui Bakuu tänavarajal oli ruuduline lipp langenud, võinuks hõisata Daniel Ricciardo karjääri viienda etapivõidu kiituseks. Võinuks tunnustada avaringil viimaseks langenud, kuid lõpuks teisele kohale kerkinud Valtteri Bottast. Või hoopis kiita selle hooaja debütanti Lance Strolli, kes jõudis tohuvabohu tulemusena poodiumile.

Peamiseks jututeemaks kerkis siiski Vetteli ja Hamiltoni kokkupõrge. Turvaauto taga liikudes võttis Hamilton ühe vasakkurvi järel hoo nii maha, et tema järel liikunud Vettel ei suutnud autot pidama saada ja sõitis Mercedesele tagant otsa. Toimunust ärritunud sakslane ei jätnud asja nii, vaid sõitis seejärel Hamiltoni auto kõrvale, tegi kerge jõnksu paremale ja rammis kätega žestikuleerides Mercedest ka küljelt – kas tahtlikult või tahtmatult, jääb asjaosaliste teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles