Olümpianelik peaaegu taas koos: Eesti sõudjad panid kokku võimalikult tugeva neljapaadi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti neljapaat koosseisus Allar Raja (vasakult), Sten-Erik Anderson, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo.
Eesti neljapaat koosseisus Allar Raja (vasakult), Sten-Erik Anderson, Tõnu Endrekson ja Kaspar Taimsoo. Foto: Fred Killing

SÕUDMINE. Juba järgmisel nädalal sõidetakse hooaja viimane sõudmise MK-etapp. 7.–9. juulini Luzernis peetavaks jõuprooviks soovis Eesti koondise peatreener Matti Killing kindlasti kokku saada võimalikult tugeva paatkonna, millega septembri lõpus minna püüdma head kohta Florida maailmameistrivõistlustelt. Nii tuligi sel nädalal taas maha istuda ja mehi paatide vahel liigutada – kokku otsustati panna võimalikult tugev neljapaat.

Sel aastal on Tõnu Endrekson ja Allar Raja seni sõitnud koos kahepaadis ning neljapaadis on Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Andersoni ja Kaur Kuslapi kõrval proovitud erinevaid mehi. Eelmisel nädalavahetusel Trakais istus neljanda mehena paadis Oskar Kuzmin.

See nelik saavutas Merevaigust Aeru nime kandval võistlusel teise koha. Värskele Euroopa meistrile Leedule jäädi alla 4,79 sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles