Video: uskumatu rumalus Poola rallil ehk tuletõrje sõitis kiiruskatsel kihutavate autodega vastassuunas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuletõrjeauto sõitmas Poola ralli kiiruskatse rajale ja seda kihutavate ralliautodega võrreldes vastassuunas.
Tuletõrjeauto sõitmas Poola ralli kiiruskatse rajale ja seda kihutavate ralliautodega võrreldes vastassuunas. Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Poola rallil on pidevalt probleeme pealtvaatajate turvalisusega ning nii lükkusid ka laupäevased neli esimest kiiruskatset edasi. Nimelt ei suuda turvatöötajad kuidagi rallifänne ohjata ning nii tuleb turvalisuse huvides pidevalt ajakava nihutada. Tundub, et turvatöötajate võim ei hakka ka kellegi teise peale ning loodi 11. kiiruskatsel võimalus tõeliselt katastroofilisteks sündmusteks.

Nimelt sõitis laupäeval esimesel kiiruskatsel tuletõrje võistlusrajale ja seejuures sõitis ta seal ralliautodega võrreldes vastassuunas. Õnneks sai tuletõrje enne järgmise rallimasina tulekut siiski teelt eest ning ühtegi õnnetust ei juhtunud.

Poola rallil on aastate jooksul pidevalt olnud raja julgestamisega probleeme ning nii on soovitud võistlust ka MM-karussellist eemaldada. Sarnaste sündmuste jätkudes ei pruugi Poola ralli järgmisel aastal enam võistluskarussellis olla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles