Hispaania hinnatud ründevirtuoos sõlmis Atleticoga ülipika lepingu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saul Niguez.
Saul Niguez. Foto: David Klein/Sportimage/PA Images/Scanpix

Sel suvel oli jalgpalli üleminekuturul kuumaks kaubaks saamas Madridi Atletico 22-aastane ründav poolkaitsja Saul Niguez. Nendele juttudele pandi nüüd aga punkt, kuna Saul sõlmis Atleticoga üheksa aasta pikkuse lepingu.

Sauli praegune kontraht Atleticoga kehtis 2021. aastani, kuid uus leping hoiab teda Madridi klubis koguni 2026. aasta suveni, kirjutab Reuters.

Saul mängis eelmisel hooajal Atletico eest 53 kohtumist ning lõi selle ajaga 9 väravat. Seejuures 4 tabamust sai ta kirja Meistrite liigas, kus Atletico jõudis välja poolfinaali.

Hispaania täiskasvanute koondises samuti juba 3 kohtumist kirja saanud Saul oli hiljuti lõppenud U21 EMil Hispaania koondise üheks liidriks. Hispaania leppis lõpuks hõbemedalitega, Saul oli 5 tabamusega turniiri suurim väravakütt.

Elchest pärit Saul kuulus aastatel 2006 kuni 2008 Madridi Reali noortesüsteemi, kuid seejärel liitus ta Atleticoga ning sellest ajast peale on ta kuulunud just selle Madridi klubi hingekirja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles