Eesti mitmevõistleja toimetati haiglasse

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Rosenberg (oranži teki sees) toimetatakse haiglasse
Kristjan Rosenberg (oranži teki sees) toimetatakse haiglasse Foto: Merili Luuk

Eesti mitmevõistleja Kristjan Rosenberg sai kodusel EMil odaviskes esimesel katsel niivõrd viga, et ta viidi kiirabiga traumapunkti. Seal selgus, et õlg oli liigesest väljas ning see tagasi paigaldatud, tuli ta tagasi staadionile.

Rosenberg vigastas odaviskes õlga esimesel katsel, kui kukkus valukarjatuse saatel koheselt maha ning jäi pikalt maha lebama. Hiljem selgus, et mees kaotas suisa meelemärkuse. 

Treener Katrin Klaup selgitas, et Rosenbergil oli õlaga varem probleeme.

«Tal oli õlaga juba varem probleeme, kuid kõik oli paranemise järgus. Teivast sai hüpata, ketast ja kuuli sai ka teha. Ainult odaviskeliigutusega oli probleeme ja plaan oli mingisugune tulemus kirja saada ning väiksedki punktikesed ära, hiljem oleks saanud juba elu eest joosta.»

Klaup tõdes, et seepärast prooviti ka lühema hoojooksuga, et hetkel esikohta hoidva koondise nimel eriti pärast Markus Leemeti nulli teivashüppes saaks mingidki punktid kätte. 

Küsimusi tekitas aga, miks läks meedikutel Rosenbergini jõudmisega aega. Oma katseteks valmistunud Leemet hõikus pärast Rosenbergi kokkuvajumist arsti üsna pikalt ning kui need lõpuks kohale jõudsid, läks ka pikalt aega enne kui Rosenberg haiglasse viidi. Nimelt vahetati veel ka kiirabiautot.

Rosenberg naasis haiglast enne meeste 1500 m jooksu, kuid on endiselt jõuetu ning elab meeskonnale kaasa tribüünilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles