Londoni Arsenal teeb klubi rekordostu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexandre Lacazette.
Alexandre Lacazette. Foto: John Walton/PA Wire/PA Images/Scanpix

Londoni Arsenali jalgpalliklubi viib paari järgmise päeva jooksul lõpule klubi rekordostu. Arsenal maksab Lyoni ründaja Alexandre Lacazette’i eest 51 miljonit eurot.

Inglismaa ja Prantsusmaa meedia teatel saab tehing tehtud järgmise 48 tunni jooksul. Arsenali rekordostuks on seni Mesut Özil, kelle eest maksti omal ajal Madridi Realile 50 miljonit eurot.

Arsenal on Lacazette’i jahtinud juba eelmisest suvest alates. Toona lükkas Lyon Arsenali 33 miljoni euro suuruse pakkumise tagasi. Sel suvel on tehtud juba ka 43 miljoni euro suurune pakkumine ja ka selle lükkas Lyoni omanik Jean-Michel Aulas tagasi.

«Arsenali esimene pakkumine oli 43 miljonit eurot. Tehing saab teoks selle summa ning 51 miljoni euro vahel. Veidike üle 50 miljoni euro oleks unikaalne summa, kuna see oleks rekord nii Arsenali kui ka Lyoni jaoks,» rääkis Aulas. «Tuleb arvesse võtta, et tavaliselt ei maksa Arsenal ühe mängija eest nii palju.»

«See ei ole väike summa. Saame üle 50 miljoni euro mängija eest, kelle meie klubi on üles kasvatanud,» lisas ta.

26-aastane Lacazette on senise karjääri jooksul pidanud Lyoni eest 275 mängu ning löönud 129 väravat. Lõppenud hooajal sai ta 45 kohtumisega kirja 37 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles