Wayne Rooney karjäär Manchester Unitedis saab läbi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney.
Wayne Rooney. Foto: imago sportfotodienst/imago/BPI/Scanpix

Alles lahkus Manchester Unitedi jalgpalliklubi ridadest legendaarne ründaja Zlatan Ibrahimovic ning nüüd on tiimist lahkumas ka Wayne Rooney.

Briti meedia teatel on 31-aastane Rooney taas liitumas oma lapsepõlveklubi Evertoniga. Rooney’l on Unitediga veel kehtivat lepingut järel kaks aastat, kuid väidetavalt lubab Manchesteri klubi tal tiimist tasuta lahkuda.

Seega saaks Everton enda kasvandiku kätte täiesti tasuta. Samas tuleb neil tõenäoliselt maksta Rooney’le aga ligemale 300 000 euro suurust nädalapalka.

Briti meedia teatel ongi Rooney juba jäetud välja Manchester Unitedi koosseisust, kes sõidab hooajaeelsetele mängudele USAsse.

Rooney mängis Evertoni põhimeeskonnas aastatel 2002 kuni 2004 ning selle aja jooksul pidas ta 77 mängu ja lõi 17 väravat. Seejärel on ta Manchester Unitedi särki kandnud 559 korda ja löönud 253 väravat. Omal ajal maksis ManU ründaja eest umbes 25 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles