Wimbledoni raputas rätikusaaga – noorelt fännilt kisuti suveniir käest

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võitlus rätiku pärast - kes oli süüdi?
Võitlus rätiku pärast - kes oli süüdi? Foto: Kuvatõmmis

Tänavune Wimbledoni tenniseturniir on pakkunud juba ohtralt skandaalikesi: Venus Williamsi lumivalge võistlusvormi alt piilus välja etiketireegleid rikkuv roosa rinnahoidja, väljakul igavlenud Bernard Tomic andis pärast avaringikaotust teada, et teeskles vigastust, et oma treeneriga rääkida, mille eest määrati mehele 13 300 euro suurune trahv, ning kohtuniku otsustes pettunud Daniil Medvedev hakkas õigusemõistja poole loopima münte (12 700 euro suurune trahv). Suurim kõmu on saatnud aga tribüünil toimunut.

Jack Sock (ATP 18.) oli oma avaringimatšis äsja alistanud Tšiili tennisisti Christian Garini (ATP 220.), kui märkas publiku seast talle lehvitavat noort pealtvaatajat. 28-aastane ameeriklane viskas sinnapoole oma higi pühkimiseks kasutatud rätiku, aga enne kui see poisini jõudis, haaras sellest kinni tema ees istunud vanem härra, kes suveniiri väevõimuga endale sikutas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles