Jose Mourinho maksab Londoni Chelseale valusalt kätte?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi jalgpalliklubi on maailma kõige väärtuslikum. Pildil peatreener Jose Mourinho.
Manchester Unitedi jalgpalliklubi on maailma kõige väärtuslikum. Pildil peatreener Jose Mourinho. Foto: Martin Meissner/AP/Scanpix

Premier League’is on küpsemas suur üleminek – Suurbritannia meedia teatel on Evertoni jalgpalliklubi ründetuus Romelu Lukaku 85 miljoni euro eest siirdumas Manchester Unitedisse. Samas uskus Londoni Chelsea pikalt, et just nemad saavad Lukaku endale. Nii on ManU juhendaja Jose Mourinho suutnud lisaks tipptasemel ründaja endale meelitamisele maksta kätte ka oma endisele tööandjale, kes on ta kahel korral vallandanud.

Kui Everton on oodanud Lukakut oma treeningkogunemistele, siis Belgia koondislane ei ole kutsetele vastanud ja harjutab praegu hoopis Los Angeleses koos Unitedi tähtmängija Paul Pogbaga. Seejuures on peagi Los Angelesse lendamas kogu Manchesteri klubi koosseis.

Asjade praegune käik on pannud Chelsea aga keerulisse olukorda. Chelsea juhendaja Antonio Conte on senisele esiründajale Diego Costale andnud teada, et teda enam ei vajata. Conte tegi antud liigutuse teadmisest, et ta saab enda tiimi ridadesse Lukaku.

Romelu Lukaku.
Romelu Lukaku. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images/Scanpix

Chelseaga on sel suvel üldse seostatud mitmeid mängijaid, kuid kokkuvõttes ei ole nad eriti aktiivsed olnud ja mitmedki sihtmärgid on neil käest libisemas.

Kui Lukakut ei õnnestugi palgata, siis on Chelsea järgmiseks sihtmärgiks tipuründaja osas Madridi Reali väravakütt Alvaro Morata. Järgmiseks valikuks oleks Torino ründaja Andre Belotti. Kui Morata eest tuleks maksta umbes 80 miljonit eurot, siis Belotti lepingus on väljaostuklausliks koguni 99 miljonit eurot.

Samal ajal oodatakse Londonis, et Chelsea ametnikud suudaksid lõpule viia Antonio Rüdigeri ja Alex Sandro tehingud. Keskkaitsja Rüdigeri eest tuleb AS Romale maksta 39 miljonit eurot ja äärekaitsja Alex Sandro hinnaks on kaitsja kohta maailmarekordilised 69 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles