Raul Must alustas Venemaal võidukalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulgpallur Raul Must.
Sulgpallur Raul Must. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Sulgpalli Euroopa karika etapil Venemaal, kus auhinnafondi suurus 20 000 dollarit, on Eesti esireket Raul Must jõudnud kuueteistkümne parema hulka.

Maailma edetabelis 52. kohal asuv Must sai võistlusteks teise paigutuse ja pääses seetõttu otse teise ringi. Esimeses kohtumises tuli kindel võit soomlase Henri Aarnio üle 21:13, 21:17. Ka kaheksandikfinaalis ootab Musta ees põhjanaaber, sest vastaseks on Anton Kaisti.

Naiste üksikmängus sai ainsa eestlannana võidu kirja Kristin Kuuba, kes võitis esimeses kohtumises Mugdha Agrey Indiast 22:20, 23:21. Teises ringis tõi loos vastu turniiril teise paigutusega venelanna Jevgenija Kosetskaja, kellele Kuuba suutis anda küll kolmegeimilise lahingu, kuid pidi vastu võtma kaotuse 21:12, 16:21, 12:21.

Naiste paarismängus on Kristin Kuubal ja Helina Rüütelil kolmas asetus, millega pääseti otse teise ringi, kus tuleb täna õhtul vastu aga tugev Saksamaa paar Isabel Herttrich ja Linda Efler.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles