Video Venus Williamsi osalusel toimunud traagilisest avariist jõudis avalikkuse ette

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus Williams.
Venus Williams. Foto: USA TODAY Network/USA TODAY Network/Sipa USA/Scanpix

USAs kütab kirgi tennisestaari Venus Williamsi osalusel toimunud autoavarii, mille tagajärjel suri 78-aastane Jerome Barson. Kui esialgu peeti süüdlaseks Williamsit, siis nüüd on avalikkuse ette jõudnud video, mis võib Williamsi süüst päästa.

Avarii leidis aset juba 9. juunil Floridas. Barson suri 13 päeva pärast avariid sisemise verejooksu, vigastatud selgroo ja siseorganite vigastuste tagajärjel. Kui esialgu räägiti, et Williams sõitis valesti ristmikule ja seetõttu sõideti talle külje pealt sisse, siis nüüd teatas politsei, et Williamsi sõitis ristmikule igati seaduspäraselt, kirjutab ESPN.

Turvakaamera salvestis tõestab, et Williams sõitis oma 2010. aasta Toyota Sequoia SUVga ristmikule igati seaduspäraselt.

Kuna teised autod segasid Williamsi kulgemist, siis sõitiski läänesuunast ristmikule tulnud Linda Barsoni juhitud auto tennisestaari masinale külje pealt sisse.

Palm Beach Gardensi politseijaoskonna pressiesindaja Paul Rogers teatas reedel, et videost nähtu põhjal peavad nad loobuma oma esialgsest arvamusest, kus nad pidasid süüdlaseks Williamsit. Seega ei ole politseinukud veel otsusele jõudnud, kes on juhtunus süüdi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles